Taxateur zoeken voor een NWWI taxatie

U kunt via het aanvraagformulier op deze website een NWWI taxatieopdracht laten uitvoeren. Kies rechtsboven voor 'taxatie aanvragen'.

Vul op het aanvraagformulier de postcode en het huisnummer in van het te taxeren object. De taxateur die in het werkgebied waarin de opgegeven postcode zich bevindt mag taxeren zal uw taxatie aanvraag in behandeling nemen. U ontvangt ook de contactgegevens van deze taxateur zodra u het aanvraagformulier heeft afgerond.

De volgende stappen worden genomen bij het zoeken naar een NWWI taxateur:

  1. Op het aanvraagformulier vult u de postcode en het huisnummer in van het object dat u gaat taxeren.
  2. Daarnaast vult u de andere gegevens in op het formulier. Het kan zijn dat u niet alle vragen weet. Deze kunt u dan gerust open laten.
  3. Na het versturen van het aanvraagformulier ontvangt u binnen 5 minuten een bevestigingsmail. Hierin staan ook de contactgegevens van de NWWI taxateur. Het versturen van het aanvraagformulier verplicht u nog tot niets. 
  4. Wanneer u het aanvraagformulier hebt ingevuld wordt u nog dezelfde of eerstvolgende werkdag gebeld door de NWWI taxateur om uw aanvraag verder door te spreken. U kunt er dan alsnog voor kiezen wel of niet met de taxateur in zee te gaan.
  5. In de bijlage van de bevestigingsmail zit een taxatieopdrachtformulier. Deze kunt u in overleg met de taxateur invullen en ondertekenen, en aan de taxateur meegeven.